TERUG
lyceum ypenburg

INSCHRIJFFORMULIER

Met dit formulier kunt u zich inschrijven voor het project Lyceum Ypenburg. Met de gegevens die u hier invoert worden een ledenovereenkomst en een participatieovereenkomst opgesteld. Dit onderscheid in overeenkomsten maakt het mogelijk dat u als lid van de coöoperatie in de toekomst ook in andere projecten kan participeren.

De inschrijvingen worden gehanteerd op volgorde van binnenkomst. Wanneer al op alle participaties is ingeschreven geeft dit formulier daar een melding van. Uw gegevens komen dan op een wachtlijst, mocht er een participatie vrijvallen dan wordt u alsnog benaderd.

De overeenkomsten ontvangt u direct per mail samen met een factuur. De factuur is bij de participatieovereenkomst gevoegd. Uw deelname is pas definitief na betaling. Wij stellen het op prijs als u de inleg op tijd betaalt zodat wij financiële zekerheid hebben bij de start van het project. Mocht om onvoorziene redenen het project alsnog geannuleerd worden dan storten wij het bedrag weer terug.

Het e-mail adres waar wij de overeenkomsten naar toe kunnen sturen:

 

Uw naamgegevens voor in de overeenkomsten (uw voornaam gebruiken we in informele communicatie):

 

Vul hieronder uw adresgegevens in voor in de overeenkomsten. De postcode dient in de postcoderoos van dit project te liggen (uw postcode begint dus met 2493, 2496, 2497, 2498, 2631, 2632, 2641, 2645 of 2716):

 

Er zijn al 340 van de 420 panelen verkocht. De omvang van de door u gewenste participatie (in panelen):

 

Met inschrijven als deelnemer geeft u ook aan bekend te zijn met de statuten en het huishoudelijk reglement van de cöoperatie.

logo-hwy